maanantai 27. huhtikuuta 2009

Match Show 26.04.2009 Tornio

Ootellaan kehää..

Winski antoi hyvin tuomarin koskea :) Oli vain hieman kankeana :D

Pienten koirien keltaisten (ent. punainen) isossa kehässä (yllä). Meät käskettiin viimeisenä pois. Eli oltiin viidensiä. Olen todella tyytyväinen Winskiin vaikka ei sijoituttu :) :) Ihana jätkä <3 Tärkeintä oli että kummatkin saatiin harjoitusta. Ja kummallakin oli hauskaa :) Winski heilutti isossa kehässä häntää ja oli vähän liian makkaran perään :D Kaiken kaikkiaan koiria oli vähän vajaa 80. Mukava päivä kyllä oli. Kiitos Katja kuvaajana toimimisesta ja kaikesta auttamisesta.

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Iloista Vappua teille kummallekin :)... ihania kuvia ....ollaan yhteydessä

Josefiina kirjoitti...

Oho, heippa - nettituttuja! :D

Me tosiaan Amorin kanssa käytiin kehässä pyörimässä.. Ite vain en sen suuremmin nauti näyttelyistä(/mätsäreistä), eikä Amorkaan ole näyttelykoira (ulkonäöltä tai luonteeltaan:)) ja menestys on aina sen mukaista. Sanoin muuten siskollekki ku näin ilmeisesti teidän Winskin, että tuola on komea mustahopea:D

Onnea teidän menestymisestä! Harmi etten ehtinyt Winskistä ottaa kuvia vaikka kamera oli mukana ja koiria kuvailin.. joku toinen kerta sitten! Tämä blogihan on täynnä suloisia kuvia käppänäpojasta, W on vielä niin nuorikin.. elämä edessä ja sillai;)

Onnea tuleviinkin kehiin ja toivottavasti törmäillään!