maanantai 22. huhtikuuta 2013

Rasmus ryhmänäyttelyssä Tervolassa 20.04.2013














Kaikki yllä olevat kuvat © Lauri Rytilahti

Rasmus kävi siis pyörähtämässä kehässä Tervolassa lauantaina. Tuomarina oli Markku Mähönen. Aamulla herätys oli puoli viisi (kun olen täällä Kemijärvellä) ja reilun tunnin päästä starttasimme kohti Tervolaa. Välillä tuli vettä ja räntää mutta onneksi Tervolassa ilma oli poutainen joskin pilvinen. 
Näyttely meni taas jälleen kerran hyvin. ERI-linja jatkui mutta taas jäätiin ilman SA:ta. Yksi VASERT Rasmuksella on ja veljen into on vissiin tässä kasvanut kun kuitenki erinomaisen taasen sai joten ilmoitettiin se Sodankylän ryhmikseenki. Tuomari sai aivan rauhassa tutkia ja kopeloida Rasmusta eikä se tuumannu taaskaan mitään. Ainakin kaksi urosta sai EVA:n kun eivät antanu koskea.
Tässä vielä Markku Mähösen arvostelu: " Mittasuhteiltaan voisi olla hieman lyhyempi. Hyvämallinen pää, jossa hyvä väritys. Hyvät tummat silmät, aavistuksen pitkät korvat. Hyvä kaula, saisi kulmautua paremmin etuosastaan. Hyvä häntä, jossa hyvä kierre. Raajaluusto saisi olla voimakkaampi. Liikkuu hyvällä askeleella. Kaunis väritys. Miellyttävä luonne."

Ei kommentteja: